Актуелни радови крајем маја месеца

posted in: вести | 0

Током претходне недеље  грађевинске екипе ЈКП“ПУТ“  су радиле на више локација у граду и приградским местима, Петроварадину, Ветернику, Ковиљу, Степановићеву, Руменци…

У Новом Саду је асфалтирана Улица професора Грчића где су постављени и успоривачи брзине, урађена је поправка паркинга у улици Благоја Паровића а попоравке ковоза у улицама Јаше Томића, Хајдук Вељка, Душана Даниловића.

Настављена је поправка бициклистичких и пешачких стаза у Корнелија Станковића, Хаџи Рувиновој, Браће Поповић, Футошкој.

У Ковиљу су, поред радова на депонији,  новим асфалтом пресвучене улице Иве Лоле Рибара и Јовице Павлице а радови се настављају на уређењу банкина и отресишта као и чишћењу путних канала.

У Ветернику су вршене попоравке коловоза у улицама Новосадски пут, Девет Југовића и Цара Душана силног где су постављени и успоривачи брзине од асфалта. Поред Ветерника, једна грађевинска екипа је поставила успориваче брзине у улицама Ј.Ј. Змаја у Руменци, Професора Грчића у Новом Саду и Ружин венац у Сремској Каменици где је завршена и поправка коловоза у Школској улици и кругу Школе за основну полицијску обуку.

У Степановићеву се ради на поправци спортског терена у Улици Милунке Савић, у Петроварадину  попоравке коловоза у насељу Рибњак а на Пејићевим салашима су актуелне попоравке оштећења на коловозима и отресишту.