Асфалтирање улица на Адицама

posted in: вести | 0

Протеклих дана грађевинске екипе  ЈКП „ПУТ“ завршиле су радове на три градилишта док су нека друга у току.

У центру града на Милетићевом тргу, испред Аполо центра завршено је асфалтирање површине око 2000 м2 на потезу од Успенске улице ка католичкој цркви, након раскопавања и постављања канализационих и осталих инсталација. Завршени су радови у Улици Драгише Брашована, и међублоковско уређење саобраћајних површина на Булавару краља Петра И.

Тренутно су атуелни радови на Адицама где се врше припремни радови у улицама Лазе Пачуа и Симе Шолаје након чега ће се коловоз пресвући новим асфалтом. До сада су на овај начин пресвучени коловози у неколико улица: Купинова, Кијевска, Ибарска, Симе Продановића, Тоне Росандића, Драге Дејановић…

Успоривачи брзине од асфалта су постављени у неколико улица на Новом насељу у Сељачких буна, Каће Дејановић, Бате Бркића и режијској траци Војводе Бојовића а планирано је да се постави још шест таквих успоривача.

У Буковцу и  Немановцима се поправљају оштећења на коловозу а на Ченеју се врши припрема за асфалтирање Улице матице српске док се На Петроварадинској тврђави почиње са попоравком саобраћајних површина које ће бити коришћене за време овогодишњег  фестивала „Егзит“.