Радови на међублоковском уређењу у Краља Петра I

posted in: вести | 0

Почетком ове недеље грађевинске екипе ЈКП “ПУТ“ започеле су радове на међублоковском уређењу саобраћајних површина у Улици краља Петра I, у делу бројева, од  60 до 64.  Радови су обимни, с обзиром на то да је на површини око 650 м2 потребно извршити рушење постојећих оштећених бетонских плоче, копање и израда нове подлоге на којој ће се поставити нови асфалт. Радови су подељени на две фазе, од којих се тренутно ради прва тј део прилаза ка гаражама стамбених зграда. Уколико временски услови буду одговарајући, у петак је планирано асфалтирање тог дела површине. Идуће недеље се настављају радови на другом делу површине а требало би да трају најмање десетак радних дана. Станари овог блока се моле за разумевање и стрпљење, као и да своја возила уколоне са простора како би наше екипе могле несметано да раде.

Булевар краља Петра I

Поред ових послова, актуелна су градилишта у Улици Драгише Брашована на уређењу паркинг простора између бројева 8 и 14.

На Новом насељу су у току радови на постављању 15-ак успоривача брзине од којих ће 9 бити постављено у улицама Сељачких буна и Каће Дејановић.

На Адицама су грађевинске екипе ангажоване у неколико улица у којима се ради припрема за асфалтирање, Кијевска, Купинова, Ибарска и Симе Пандуровића а у плану је да се исти послови ураде и у улицама: Симе Шолаје, Тоне Росандића, Лазе Пачуа, Пастирској и Палићкој.