Измена режима саобраћаја због радова у Улици Драгише Брашована

posted in: вести | 0

Након првомајских празника, грађевинске екипе ЈКП“ПУТ“ Нови Сад су наставиле раније започете радове у приградским насељима Будисави, Ковиљу, Сремској Каменици и Петроварадину а неке нове отпочели у Новом Саду.

У Будисави се уређују банкине у улицама Петефи Шандора и Железничкој које су недавно пресвучене новим слојем асфалта, у Ковиљу су након асфалтирања три улице ( Пролетерска, Партизанска и Лале Новоселца)  настављени припремни радови у Улици Бранка Радичевића а у плану је да се још неколико улица пресвуче новим слојем асфалта у наредном периоду.

На сремској страни, на Мишелуку су у току радови на уређењу платоа и приступних путева од туцаника који воде ка објекту нове „ковид“ болнице и у у среду би требало да буду приведени крају а у Петроварадину се изводе радови на поправци саобраћајних површина у продужетку Шеноине улице ка објекту „Победа“ .

У Новом Саду су започети радови на поправци тротоара у Улици Драгише Брашована услед чега је на снази измена режима саобраћаја те молимо суграђане за стрпљење и поштовање постављене саобраћајне сигнализације којом ће бити забрањено скретање из Народног фронта у ову улицу.