Радови у Приморској улици се приводе крају

posted in: вести | 0

Радови на поправци коловоза у Приморској улици, започети пре десетак дана, приводе се крају. Након припремних радова на проширењу коловозне конструкције, затим фазе припреме подлоге методом цементне стабилизације, јуче је извршено асфалтирање  деонице Приморске улице  која се простире између раскрсница са Клисанским путем  и Улицом Јосифа Панчића, у дужини од 450 м и ширини од 6 м.

Да подсетимо, раније, током ове сезоне, на исти начин је обновљена  прва деоница Приморске улице у дужини од 400 м. Ова улица је значајна јер повезује Сентандрејски и Темерински пут са Булеваром Европе и, врло је фреквентна и оптерећена тешким саобраћајем због чега су Градске власти одлучиле да је потребно извршити поправку.

Цементна стабилизација

Уз помоћ модерне машине за цементну стабилизацију коју је ПУТ набавио прошле године ови радови су завршени у кратком року што је свим грађанима који живе у близини Најлон пијаце као и људима који раде на потезу  ка Булевару Европе, посебно у индустријској зони, веома значајно.

Тренутно се врши уређење банкина и обележавање хоризонталне сигнализације након чега ће у овој улици саобраћај бити пуштен.

Поред ових, обављају се радови на више локација на територији Града. У Сремској Каменици се врше пропремни радови за асфалтирање у Улици Џона Фронтигама и уређење банкина на  Малокаменичком путу. Две екипе раде на поправци саобраћајних површина укругу дворишта СУП Нови Сад и школе полиције у Сремској Каменици. У Степановићеву се врше радови у улицама Милунке Савић и ЈНА, поправке бетонском галантеријом и проширење коловоза.