Са лепим временом се настављају радови

posted in: вести | 0

У току данашњег и јучерашњег дана, екипе грађевинске оперативе ПУТ-а су извршиле санацију оштећених плоча на Тргу Светозара Милетића. Тренутно се ради  поправка оштећеног дела пута за Планту у Футогу, док се поправка тротоара ради код Сателитске пијаце и на Тргу мајке Јевросиме.

На петроварадинској тврђави су завршени радови поправке платоа туцаником што је рађено и на Алибеговцу а у току су припремни радови на уређењу стрелишта на улазу у Нови Сад.

У Сремској Каменици је у плану санација коловоза у Јоргованској улици и проширење саобраћајних површина у кругу ПУ“ Радосно детињство“.

Протеклих  дана и недеља су грађевинске екипе ПУТ-а непрестано биле ангажоване на разним пословима у граду и околини. Крајем августа су се завршавали планирани радови на освежавању саобраћајница и хоризонталне сигнализације бојом, нарочито у квартовима око школа, што је уобичајен посао за ово време године. Постављен је и један број нових успоривача брзине у Ветернику  у Улици Миливоја Живановића, у Новом Саду у Бранислава Нушића и Гогољевој.

Асфалтирана је Месечева улица у Ветернику, завршено је уређење платоа на бус станици у Немановцима и у Сремској Каменици, санирани су оштећени делови пешачких и бициклистичких стаза у Михаила Пупина.

Санирано је баскет игралиште на крају Шекспирове улице у Новом Саду а у Каћу се радило на чишћењу и профилисању путних канала у у лицама Моше Пијаде и Симе Шолаје…

Одвођење површинских вода са коловоза се радило и у Данила Киша  а поправке оштећених делова коловоза су се по инспекцијским налозима радиле на већем броју локација, Цара Лазара, Фрушкогорска, Кетрин Максфел…