Настављени радови у децембру

posted in: вести | 0

Грађевински радови ЈКП“ПУТ“ се настављају након кратког прекида због таласа ниских температура током неколико дана, почетком децембра. Зимска служба је тада први пут реаговала  превентивним посипањем мостова надвожњака и надпутњака са течним раствором Мг хлорида како не би дошло до појаве поледице. На сремској страни је такође вршено посипање саобраћајница путном сољу, где је забележено 2 до 3 цм снега будући да је температура увек за који степен нижа али није било потребе за чишћењем.

Радови на Ирмовачком путу, у делу од скретања са државног пута II А реда 111 до раскрснице за Кисач завршени су у предвиђеном року при чему је ова деоница од 2 км сада пресвучена новим асфалтом и проширењем са 3 на 4,8 м што је свакако, значајно за све оне који овај пут често користе.

Ирмовачки пут- пре радова
Ирмовачки пут- после радова

У приградском насељу Степановићеву је завршено асфалтирање више саобраћајних површина у центру, код школе, поште и ловачког дома…

У Руменци су у току радови на пресвлачењу коловоза новим асфалтом у неколико улица: Српских добровољаца, Деспота Јована Бранковића, Радничка…

Након завршетка ових радова грађевинске екипе се селе у Петроварадин у којем би исти посао требало да се изврши у три улице: Косте Нађа, Арчибалда Рајса и Павла Јуришића Штурма.

Када је град у питању, актуелни су радови санације оштећења на коловозу у више улица на основу налога инспекцијских органа као и уређење два терена и стазе у кругу „Кинеске четврти“.