Наставак асфалтирања у Каћу

posted in: вести | 0

Током претходне три недеље грађевинске екипе ПУТ а су у континуитету  ангажоване у Каћу на санацији коловоза и других саобраћајних површина а лепо време омогућава да се радови и даље одвијају планираном динамиком. Том приликом, радове на путној инфраструктури у овом насељу које изводи ЈКП“ПУТ“ обишао је и градоначелник Милош Вучевић.

Након завршетка санације тротоара  у Светосавској улици, уређења паркинга код Месне заједнице, Библиотеке и Ватрогасног дома у Улици Војина Палексића, асфалтиране су Омладинска, Виноградарска, Првомајска, Светозара Марковића, Радничка и Петра  Драпшина. У овом тренутку се припремни радови одвијају у Улици Здравка Челара а асфалтирање коловоза се врши у Улици Народне војске.

У току су и радови на асфалтирању већег броја платоа на аутобуским стајалиштима на линијама Градског превоза а у плану је пресвлачење коловоза новим асфалтом у Улици Симе Шолаје, делу Партизанске улице, крак Николе Тесле као и плато и пут до Манастира Васкрсења Христовог. Дакле, на крају овог циклуса број асфалтираних улица биће 15 тј преко 10 км саобраћајница.