Асфатирање дела Пролетерске улице

posted in: вести | 0

Радови у Пролетерској улици у насељу Горње ливаде, које су грађевинске екипе ПУТ-а започеле претходне недеље приводи се крају. Након завршених припремних радова на проширењу коловоза од око 1 м са обе стране, данас се деоница ове улице, од Ковиљске до Милоја Васића асфалтира, у дужини од 530 м и у пуној ширини од 6 м.

Недалеко од ове улице изводе се припремни радови у Улици Алимпија Поповића, насипање каменог агрегата и ваљање како би крајем недеље површина била спремна за асфалтирање у дужини од 380 м, а на Видовданском насељу се наставља са асфалтирањем више улица, Живојина Ћулума, Зидарској… и у кругу ОШ“ Јован Дучић“ где се врши уређење паркинга и тротоара.

Настављени су радови и у Коперниковој улици на Новој Детелинари, у којој је  асфалтирано 2/3 ове улице у претходном периоду, а током ове недеље ће се асфалтирати и преостали део, око 200 м.

Поред ових, актуелни су и радови на санацији међублоковског простора на Лиману код Подгоричке улице, уређење школског дворишта ОШ “Вук Караџић“ и замена подлоге од каменог материјала на терену за кућне љубимце, код Дунавског парка. У Ковиљу са након завршетка асфалтирања улице Ковиљски рит, сутра асфалтира Зелене греде у дужини нешто више од 500 м