Радови у Алимпија Поповића на Горњим ливадама

posted in: вести | 0

Последњих 20-так дана наше грађевинске екипе су биле ангажоване на асфалтирању већег броја улица ( 15 ) у насељу Горње ливаде а последња у низу, која је добила асфалтни коловоз је Улица Ђорђа Недељковића. Како би се тај посао комлетно завршио врши се израда и уређење банкина од струганог асфалта у свим овим улицама.

Тренутно су наше екипе ангажоване на доста обимним, припремним редовима подлоге, у Улици Алимпија Поповића на Горњим ливадама. Ови радови ће се изводити током наредне  недеље након чега ће се поставити асфалт у дужини око 380 м.

На Видовданском насељу се тренутно ради припрема за асфалтирање још пет улица које су преостале након првог циклуса, када је током јула месеца асфалт добило више од пет улица у овом насељу.

Обавља се редован посао поправке оштећења коловоза у оквиру Годишњег плана одржавања саобраћајница, тренутно у више улица у Каћу и у Черевићкој улици у Новом Саду а приводи се крају и санација већег броја аутобуских стајалишта у Футогу и Ветернику.

Ради се и санација паркинга код ОШ“Душко Радовић“ у Јаворовој улици а такође и израда игралишта тј спортског терена у Руменци.

У периоду пре почетка нове школске године, одељење саобраћајне сигнализације је ангажовано на фарбању хоризонталних ознака у зони школа. Током претходних врелих дана овај посао се радио и у ноћној смени како би се избегле саобраћајне гужве и високе температуре.