Радови у Тургењевој улици

posted in: вести | 0

Грађевинске екипе ЈКП“ПУТ“ су јуче, започеле радове на санацији оштећеног коловоза у зони Тургењеве улице која пролази између блокова стамбених зграда. Како би се што мање реметио редован живот станара околних зграда и посао што пре завршио, радови су подељени у три фазе.  

Тургењева

Прва фаза обухвата део ове улице од Новосадског сајма ка првом паркинг простору који ће данас бити асфалтиран. У другој фази ће се санирати слепи крак ове улице који се простире паралелно са Булеваром ослобођења а у трећој, део Тургењеве који излази на Улицу Бранимира Ћосића. На свим површинама које су предвиђене за санацију уклониће се оштећени слој асфалта а зати поставити нови. Планираном динамиком, радови би требало  да се заврше до уторка 16. јула.

Упоредо са овим  радовима друга грађевинска екипа асфалтира Улицу Зорана Петровића на Грбавици, а у насељу Бегеч се након пресвалчења коловоза новим асфалтом у Улици Лазе Костића и Рибарској, интензивно ради на асфалтирању неколико аутобуских стајалишта и спортском терену.