Асфалтирање Витешке улице на Адицама и припрема за Космајску на Телепу

posted in: вести | 0

Након што су прошле недеље наше грађевинске екипе поставиле асфалт у Витешкој улици на Адицама у дужини око 120 м, сада се уређују банкине струганим асфалтом. Овај исти посао се ради и у недавно асфалтираној Улици Васе Чарапића у Ветернику чиме је завршен још један циклус асфалтирања улица у овом насељу.

Будући да је механизација и даље присутна у Ветернику, извршиће се санација оштећења у више улица, по списку Месних заједница.

У Космајској улици на Телепу, која повезује Подунавску и Ибарску, једна грађевинска екипа  врши припрему подлоге за постављање асфалта.

У приградским насељима Лединци и Футог се ради прокопавање и профилисање путних канала у неколико улица: Ђурђевданска,  9 Југовића, Грмечка и Цара Лазара, а на више локација у граду и ван града се интензивно ради на пословима редовног одржавања, санацији оштећења. Конкретно, ради се на државном путу Руменка-Кисач-Степановићево, Новосадски пут ка Ветернику, Кисачка ка Јовану Суботићу, Футошка и Футошки пут..

Сигнализација је ангажована на фарбању аутобуских стајалишта и попречних ознака у Цара Душана, Геоградком кеју, Темеринској…