Наставак радова у мају месецу

posted in: вести | 0

Будући да су почетак месеца маја обележили празници, али и киша и ниске температуре за ово доба године, грађевинске екипе ЈКП“ПУТ“ су накратко одложиле планиране радове, али већ данас су поново на терену, завршавају послове започете у априлу и почињу неке нове.

Један од таквих послова одвија се на градилишту на Сајлову у кругу дворишта ОШ „ Вук Караџић“. Ово је већ трећи школски објекат од почетка грађевинске сезоне у којем се раде санације саобраћајних површина. Тренутно се раде припремни радови, ископ земље на површини старих оштећених стаза која ће се након тога асфалтирати.

У Новом Саду се настављају радови на још једном градилишту, на Сајлову у Улици Драгомира Бојанића Гидре, где се врше припремни радови на комплетној замени подлоге и проширењу коловоза за 1,3 м. Након завршених припремних радова, извршиће се асфалтирање у пуној ширини ове улице у дужини, нешто већој од 400 м.

Треће градилиште у Новом Саду је на Адицама, у Улици Десанке Максимовић, у делу од Бранка Ћопића до Маршала Жукова. Прва фаза послова на изради секундарне атмосферске канализације је завршена, а сада се настављају радови на припреми подлоге за асфалтирање.