Асфалтирање туцаничких улица у Ветернику и Футогу

posted in: вести | 0

Након завршеног асфалтирања седам улица у Адицама, грађевинске екипе су се са својим већинским капацитетом преселиле у Ветерник и Футог где је у плану да се асфалтира по двадесетак улица са туцаничким коловозом.

У Ветернику је од почетка ове недеље већ завршено асфалтирање Родине и Камендинске улице, а данас ће се извршити асфалтирање Јована Мушкартировића док се у Пауновој и Дунавској врше припремни радови. Друга екипа се налази на локалитету Личке, Равногорске и Каринске. Наредних дана екипе ће се према утврђеном плану асфалтирања селити у Ловорову, Кедрову, Коледарску, Милоша Обилића, Радивоја Кораћа, Павла Вујисића, Мије Алексића и Зорана Радмиловића.

У Футогу се, такође, ради интензивно, три екипе на различитим локалитетима. Прва је у Улици Александра Адамовића која ће се данас асфалтирати док су друге две, Владана Стефановића и Краља Драгутина у фази припреме. Друга екипа је у Војводе Бојовића где се врши профилисање путних канала а трећа се налази у кругу вртића „Црвенкапа“ са задатком уређења саобраћајних површина. У плану је асфалтирање следећих улица: Романијска, Душана Кошутића, Тадије Сондмајера, др Милана Кошутића, Жарка Шијачког и друге..