Нови асфалт у више улица на Адицама

posted in: вести | 0


Иако је још увек зимска сезона и Зимска служба ЈКП“ПУТ“ у обавези редовног ноћног дежурства до 15.марта, са стабилизацијом временских прилика, у другој половини фебруара месеца, грађевинске екипе ПУТ а  су изашле на терен и по налогу надлежне Управе започеле радове на асфалтирању неколико улица у насељу Адице.

Прва у низу била је Улица Десанке Максимовић у којој је коловоз, после снега и киша током зиме, био у врло оштећеном стању. Након ове улице завршено је асфалтирање још неколико попречних улица: Краља Милана, Черевићка, део Симе Милутиновића Сарајлије, Данила Медаковића, Шумска и Рахеле Ферари. Након постављања асфалтног слоја следи уређење банкина струганим асфалтом у свим овим улицама а тренутно се овај посао обавља у Данила Медаковића.

Наше грађевинске екипе су ангажоване и у Ковиљу, Будисави и Каћу где се интензивно раде санације оштећења на коловозу, на линијама градског превоза као и по списку Месних заједница а у Футогу, ископ путних канала.

У Степановићеву је у Улици Биће Кесића израђен успоривач брзине од асфалта, а по инспекцијским налозима урађен је велики број интервенција на санацији оштећења на пешачким стазама, у Филипа Вишњића, Аугуста Цесарца, Шумадијској…и на коловозима, на Булевару цара Лазара, Фрушкогорској, Мичуриновој, Паје Радосављевића, Боже Кузмановића…