Поправка дела раскрснице булевара, Слободана Јовановића и Јована Дучића

posted in: вести | 0
Екипа грађевинске оперативе ЈКП „ПУТ“ данас изводи радове на замени оштећеног хабајућег асфалтног слоја у делу раскрснице  на Новом насељу, на скретању из Булевара Слободана Јовановића у Булевар Јована Дучића. По техничком решењу саобраћаја и уз погодне временске прилике,  планирано је да овај део раскрснице –уливни крак, буде затворен за саобраћај наредна два дана.
Остале екипе раде на више локација у граду и приградским насељима. У Ветернику се у шест улица (Санска, Михајла Витковића, Обровачка, Лептирова, Марка Сервијског и Гиге Гашића) врше поправке туцаничких коловоза и поправке асфалтом у Улици цара Душана силног. У Каћу се врше поправке делова оштећеног коловоза асфалтом на линијама градског превоза,  у Петроварадину на путу за Занош  се врше припреме а у  Буковцу у Милетовом и Жаретовом сокачету  асфалтирање.
У граду, једна екипа ради ових дана по налозима инспекцијских служби на поправци тротоара од асфалта и бетонских плоча, у улицама Ђорђа Рајковића, Саве Љубојева и Јанка Чмелика док је друга екипа у Хајдук Вељковој, Љермонтовој и Милана Јанића, где врши поправку оштаћених делова коловоза.
Саобраћајна сигнализација користи сваки дан повољних временских услова за освежавање боје на преосталим саобраћајницама, постављање нове и поправљање постојеће вертикане сигнализације с обзиром на то да смо све ближи зимској сезони.