Санације оштећења на коловозима и тротоарима

posted in: вести | 0
У склопу програма редовног одржавања саобраћајница као и на основу налога инспекцијских служби,  екипе ЈКП “ПУТ“  су претходних дана завршиле санацију коловоза, тротоара и бициклистичких стаза на више локација у граду и приградским насељима. Поред радова у Привредниковој који се и даље одвијају у граду су по инспекцијским налозима завршене поправке коловоза у Краља Петра и Браће Јовандић, Миленка Грчића, Светозара Мирковића, Шекспировој, Фрушкогорској… Поправке тротоара асфалтом и бетонским плочама су извршена у Јанка Чмелика, Ђорђа Рајковића, Саве Љубојева, а затварање раскопаних површина у Петра Драпшина, Народних хероја, Улици Модене и на Тргу младенаца.
У кругу КЦВ санирана су оштећења асфалтом,  а у кругу касарне „Југовићево“  и саобраћајне школе у Сремској Каменици у току су завршни радови на санацији саобраћајних површина.
Туцанички коловози се санирају у насељу Врбак заједно са уређењем банкина, на Адицама на прилазном путу ка цркви и на путу за депонију у Степановићеву.
У Каћу су у дворишту цркве и на тротоарима извршене санације  асфалтом, у Футогу се приводи крају уређење атлетске стазе у школи ОШ „Мирослав Антић“, поравке коловоза на аутобуским линијама и тротоара у Улици Моше Пијаде.
У Ветернику се такође интензвно ради чишћење и профилисање упојних канала а уградња асфалта у улицама Арона Загорице и Борислава Пекића. У Петроварадину се планира припрема за асфалтирање пута за Занош.
Једна екипа константно ради на одржавању државнх путева II реда, па се тако на Руменачком путу врши машинско кресање шибља а на обилазници у Сремској Каменици заливање пукотина, док служба сигнализације поправља и поставља знакове за предстојећу зимску сезону.