Пуним капацитетом и у октобру

posted in: вести | 0
Иако смо календарски све ближи крају грађевинске сезоне радници ЈКП“ПУТ“ Нови Сад раде несмањеним интензитетом како би што више саобраћајница спремно дочекало зимску сезону. Прошле недеље су завршени радови на санацији још једне у низу раскрсница, на Новом насељу и у Улици 1300 каплара на Лиману III, које су након обележавања хоризонталне сигнализације потпуно пуштене у саобраћај.
У граду се интензивно санирају оштећења коловоза, колотрага и улегнућа у Индустријској улици, уградња асфалта у лепези у Улици владике Ћирића, а по инспекцијским налозима врше се поправке линијских решетки, поправке коловоза асфалтом и ситном каменом коцком у Даничићевој. У кругу и око касарне „Југовићево“ уређују се пешачке стазе поред споменика. Поред затварања раскопаних јавних површина у улицама Народних хероја и Петра Драпшина врше се и поправке паркинга и прилаза згради а у Ливадама санација струганим асфалтом.
Стругани асфалт се још поставља у Улици Горана Малетића у Ветернику и у Футогу у улицама Емила Чакре, Јелене Кон, Атар 1 и Нова 54 а у Мостарској улици у Петроварадину и у Руменци се врши профилисање и чишћење упојних канала.
Служба сигнализације врши редовне послове одржавања хоризонталне, вертикалне и светлеће сигнализације а у Прерадовићевој улици у Петроварадину завршава активности у вези са довођењем у функционално стање кабловског система на семафору.