Ниске температуре уз јак ветар

posted in: вести | 0

Зимска служба ЈКП „ПУТ“ се и даље налази у III степену приправности, са свом расположивом механизацијом, укупно  45 јединица ( 25 возила и 20 машина за чишћење снега)

Будући да снег пада непрекидно и интензивно скоро већ 20 сати, а температуре су изузетно ниске  на којима посута со нема ефекта, наше екипе тренутно врше чишћење снега.

На коловозима  I приоритета, које у условима непрекидних падавина константно чистимо, има снега до 5 цм а саобраћај је успорен и отежан.

Због ветра који на неким деоницама ствара снежне наносе, неколико екипа стално ангажовано на правцима за Степановићево, Ковиљ, Ченеј, Пејићеве салаше и по потреби за Бегеч и Поповицу.

Молимо грађане који живе у улицама II приоритета за стрпљење. По престанку падавина и побољшању услова на овим  приоритетним улицама, на којима смо тренутно, прећићемо са механизацијом и у те улице. Заправо, трудићемо се да свима помогнемо и изађемо у сусрет.

Иако су наши дежурни на терену приметили да се возачи и те како придржавају правила вожње у оваквим условима ипак напомињемo да и даље неопходан максималан опрез у саобраћају и стрпљење јер овакве временске прилике очекујемо и наредних дана.