Нов асфалт у још три улице на Сајлову, Адицама и Фрушкогорком путу

posted in: вести | 0

У току јучерашњег дана, грађевинске екипе ЈКП“ПУТ“ су извршиле асфалтирање завршног слоја у Улици Јована Вучерића у насељу Сајлово.

Радови отпочети почетком августа месеца у оквиру плана ревизализације саобраћајница у насељу Сајлово подразумевали су: проширење постојећег коловоза до 6 м ширине и израду доње носеће подлоге, стругање дела постојећег и израду новог носећег слоја асфалта а онда и постављање завршног асфалтног слоја на целој површини. Наредних дана ће уследити обележавање хоризонталне сигнализације и уређење банкина.

Поред ове улице, у претходном периоду је новим асфалтним слојем пресвучена улица која повезује Сајлово и Ветерник, Доње Сајлово, а у плану су и радови у Новој 10.

У суботу је завршено пресвлачење Фрушкогорског пута у дужини од око 2 км, од аутобуске окретнице до Мошине виле  на Поповици, на којем се данас врши фарбање хоризонталне сигнализације.

Истовремено је друга грађевинска екипа завршила радове на асфалтирању коловоза у Адицама, у Улици Жикице Јовановића Шпанца, што је још једна у низу пресвучених улица у овом насељу.

Недалеко одатле су почели радови на санацији коловоза струганим асфалтом са прскањем битуменском емулзијом: Крагујевачка, Симе Милутиновића Сарајлије, Владана Ђорђевића а на Клиси у Улици др Младена Ђорђевића.