Већи број улица у Футогу, Ветернику, Адицама и Клиси добило нови асфалт

posted in: вести | 0

У оквиру редовног одржавања саобраћајница недавно је завршено пресвлачење  коловоза у Омладинској улици, Омладинске радне акције и Клисанском путу на Клиси, где се тренутно раде завршни радови на уређивању банкина. Поред ових улица, на Клиси су у претходном периоду завршене и Бечејска, Босутска, Тителска, Велебитска и Стевана Вукмировића Чике.

У Улици Доње Сајлово која је нов асфалтни слој добила пре десетак дана, данас се израђују успоривачи брзине – лежећи полицајци, док у  непосредној близини, у  Улици Јове Вучерића, једна грађевинска екипа врши припремне радове за пресвлачење новим асфалтом.

У току су радови на затварању раскопаних јавних површина након завршених радова Новосадске топлане, на Тргу Фехер Ференца и у Улици новосадског сајма где ће се радови одвијати у наредних две три недеље.

У Ветернику се данас ради припрема тј стругање  оштећеног коловоза у Школској улици након чега ће се наредних дана извршити постављање новог слоја. У овом насељу је у претходне три недеље, нови асфалт добило неколико улица: Краља Петра I, Петра Кочића, Томе Максимовића, Спортска.

У Футогу је јуче завршено асфалтирање Партизанске улице и Улице Бранка Радичевића а у јулу месецу су нови асфал добиле улице: Фрушкогорска, Рибарска, Реље Савића.

На Адицама је коловоз пресвучен у неколико улица: Бањалучка, Смедеревска, делу Улице Бранка Ћопића  а у плану је и асфалтирање Улице Жикице Јовановића Шпанца.

Радови на постављању семафорске сигнализације на углу Бате Бркића и Сељачких буна завршени су пре планираног рока где у наредном периоду, од надлежних органа очекујемо пуштање “ жутог трепћућег светла“ у пробном режиму рада који већ функционише на Булевару Европе, код касарне и на Булевару цара Лазара.