Поправка аутобуских стајалишта

posted in: вести | 0

Током ове недеље, грађевинске екипе ЈКП“ПУТ“ почеле су радове на поправци коловоза на аутобуским стајалиштима у Улици краља Петра I, код паркинга ЈП “Сајам“, и у Хајдук Вељковој, код сајма. Ово су два прва, у низу од неколико стајалишта која су у плану за поправку наредних десетак дана, када ће се исти послови обавити на још три локације: у Улици Максима Горког код зграде “Форум“ а у Сремској Каменици – Институтски пут код Бранислава Букурова.

Почетни радови обухватају стругање оштећених и дотрајалих носећих и хабајућих слојева а затим и замену са новим носећим и хабајућим слојем у дебљини од 13 цм.

Редовне поправке коловоза асфалтом се тренутно врше у Ковиљу у Улици Стевана Пешића ка Рибарској, у Петроварадину-прилазни пут ка Рибарском насељу, у Максима Горког у Новом Саду а претходних дана су завршене у Каћу ( Жарка Јовића, Бранка Радичевића, Моше Пијаде, Михајла Пупина, Партизанска ) у Футогу и на државном путу Руменка – Бачки Петровац.

Једна екипа ради на поправци прилазних саобраћајница од камене коцке на Петроварадинској тврђави која је претходних дана извршила поправке оштећених пешачких површина на Позоришном тргу и на прилазу Успенској цркви.

Одељење саобраћајне сигнализације врши редовно обележавање хоризонталне сигнализације а светлосна сигнализација, редовне обиласке и поправке семафорских уређаја.