Наставак санација бициклистичке стазе на Булевару краља Петра I

posted in: вести | 0

У континуитету радова у Краља Петра I, након започетих радова ове недеље на санацији пешачко – бициклистичке стазе на делу од Руменачке до Париских комуна, грађевинске екипе ЈКП“ПУТ“ су данас започеле радове на санацији бициклистичке стазе и на делу од Гагаринове до Булевара ослобођења.

Након што се наредних неколико дана заврше припремни грађевински радови, стругање оштећених асфалтних слојева, рушење дотрајале површине делом од плоча и бетона, замена оштећених ивичњака и израда инвалидских рампи, од наредне недеље уследиће и постављање новог асфалтног слоја у дужини од приближно 270 м, на обе ове деонице. По пројекту, пешачка и бициклистичка стаза у делу од Руменачке до Париских комуна неће бити физички раздвојена већ обележена уздужном хоризонталном сигнализацијом а завршетак радова се планира током следеће недеље.

 

 

 

 

 

 

 

Од осталих актуелних радова, настављају се радови у Шеноиној и Прерадовићевој улици у Петроварадину – асфалтирање пешачких стаза, и интензивни радови на санацији коловоза струганим асфалтом у већем броју улица на Клиси.

Настављају се обимни радови на постављању семафорских уређаја на углу Бате Бркића и Сељачких буна док се у Новосадској улици у Каћу врши редовна санација коловоза асфалтом.