Обнављање пешачке стазе у Прерадовићевој и коловоза у Прешерновој

posted in: вести | 0

Грађевинска екипа ЈКП“ПУТ“, од данас почињу радове на поправци пешачке стазе на непарној страни  Прерадовићеве улице у Петроварадину, од Старине Новака до Ливадске. Радовима ће бити обухваћено стругање оштећеног асфалтног слоја и постављање новог уз замену оштећених ивичњака, у дужини од око 1200 м.

Поред овога, настављају се радови на поправци саобраћајних површина у Антона Урбана на Сателиту, пешачке стазе и паркинг простора који бо требало да се заврше до краја маја месеца.

У току недеље ће бити завршено асфалтирање Прешернове улице на Телепу, од Хероја Пинкија до Симе Матавуља, у дужини од 270 м а у Футогу се врши уређивање земљаних атарских путева и припрема за коловоза за асфалт у улицама Ивана Милутиновића, Василија Гаћеше и Козарачкој.

Једна екипа ради на  заливању пукотина на асфалту, на Мишелуку.

На Булевару Европе се код касарне „Мајевица“ изводе грађевински радови на постављању семафора где ће се уградити и детекторска петља за бројање саобраћаја.

Такође се креће и са великим пројектом, постављање семафорске сигнализације код геронтолошког центра на Новом насељу, на раскрсници Бате Бркића и Сељачких буна.