Почеле припреме за асфалтирање дела Железничке улице у Кисачу, настављени радови на још 13 локација

posted in: вести | 0

Железничка улица у Кисачу биће пресвучена новим асфалтом. Асфалтира се део од Јана Амоса Коменског до улице Јана Колара. Припремни радови који обухватају стругање асфалта, поправку тампона и ивичњака почели су данас. У Боцкама је почело асфалтирање Липарске улице у којој су припремни радови завршени за викенд.

Завршени су и радови на делу бициклистичке стазе у Руменачкој улици, настављени су припремни радови за поправку коловоза у улици Саве Ковачевића као и радови на уређењу саобраћајне површине и пешачке стазе код зграде нове Палате правде на углу Максима Горког и Стражиловске у Новом Саду. Уз то, поправљена је и пешачка стаза на мосту Дуга, а у улици Народног фронта, код Балзакове улице, поправљене су раскопане површине и доведене у исправно стање за несметано одвијање саобраћаја.

Руменачка улица, поправка бициклистичке стазе

У Ковиљу су завршени радови на уређењу аутобуског стајалишта за пешаке, а у току је поправка туцаника на атарском путу. Истовремено, у краку улице Соње Маринковић у Футогу, који је афалтиран прошле недеље у току је уређење банкина, а у Буковцу и даље трају радови на поправци туцаничког коловоза у Улици краља Петра Првог. У Рузмаринској и на споју Јоргованске и Јасминове изводе се радови на уређењу банкина, односно на поправци ригола и ивичњака.

На раскрсницама Прерадовићеве и Рачког, Булевара цара Лазара и Бановић Страхиње, Булевара Европе и Теодора Павловића, Др Јанка Гомбара и Словачке и на Булевару ослобођења изведни су радови на обележавању и одржавању саобраћајне сигнализације.