У току поправка пута Будисава – Ковиљ, почеле припреме за поправку коловоза у улици Саве Ковачевића

posted in: вести | 0

Уз поправке и асфалтирање улица у граду и приградским насељима екипе ЈКП „Пута“ почеле су поправку оштећења на путу Будисава – Ковиљ. Поред тога, за асфалтирање се припрема бициклистичка стаза у Руменачкој улици, од улице Корнелија Станковића до старе пруге, а у улици Саве Ковачевића у Новом Саду почели су припремни радови за поправку коловоза.

пут Будисава – Ковиљ

У краку улице Соње Маринковић у Футогу уређују се банкине а у Хопвској улици у Новом Саду поправљају се оштећења. У Боцкама се изводе припремни радови за асфалтирање Липарске и Рузмаринске улице а на споју Јоргованске и Јасминове улице настављени су радови на поправкама ригола и ивичњака.

У Буковцу су настављени радови на поправци туцаника у Улици краља Петра Првог, као на атарском путу у Ковиљу. На Петроварадинској тврђави су настављени радови на поправци ситне камене коцке и туцаничког коловоза, а код нове зграде Палате правде на углу Максима Горког и Стражиловске настављени су радови на уређењу саобраћајне површине и пешачке стазе.

У Прерадовићевој улици у Петроварадину, на Булевару ослобођења, као и раскрсницама Савска – Сентандрејски пут, Масарикова- Његошева и Стражиловска и Максима Горког, изведени су радови на обележавању и одржавању саобраћајне сигнализације.