„Пут“ наставља ударнички и у јулу, радови на 14 локација, ради се у Ковиљу, Буковцу, Петроварадину, Боцкама, Старим Лединцима и Новом Саду

posted in: вести | 0

„Пут“ наставља ударнички да ради и током јула. На 14 локација се одвијају радови на уређењу саобраћајница и пешачких стаза, а на пет тачака у граду су изведени радови на одржавању саобраћајне сигнализације.

Радови на поправци коловоза изводе се у Буковцу, Ковиљу, Петроварадину, Старим Лединцима, Боцкама и на више локација у Новом Саду. У Ковиљу се поправља коловоз у улици Илије Нешина и туцанички коловоз на атарском путу, а у улици Бранка Бајића се уређује аутобуско стајалиште за пешаке. У Петроварадину се поправља коловоз у Штросмајеровој и Беогадској. На тврђави је настављена поправка ситне коцке, а у Змај Јовиној је поправљена пешачка стаза. У Боцкама су настављени припремни радови за асфалтирање у Липарској и Рузмаринској, као и радови на поправци ригола и ивичњака на споју Јоргованске и Јасминове улице.

Ковиљ, Илије Нешина

У Буковцу и даље трају радови на поправци туцаничког коловоза, као и радови на уређењу банкина у краку улице Соње Маринковић у Футогу. У Старим Лединцима се чисте наноси, на расксрници Булевара ослобођења и Булевара краља Петра Првог се раскопане површине доводе у технички исправно стање, а настављени су радови на уређењу саобраћајне површине, колских улаза и пешачке стазе код нове зграде Палате правде на углу Стражиловске и Максима Горког.

Нови Сад, довођење раскопаних површина у технички исправно стање

У Лукијана Мушицког, на Булевару ослобођења и раскрсници Новосадског сајма и Боре Станковића у Новом Саду, раскрсници Царице Милице са Железничком у Футогу као и у Кисачу, изведени су радови на одржавању саобраћајне сигнализације.