Радови у Новом Саду, Ветернику, Адицама…

posted in: вести | 0

Почетком априла месеца настављени су радови на поправци туцаничких коловоза по списку месних заједница у Ветернику, Адицама и Буковцу.

Пре две недеље отпочели су обимни радови у Улици Младена Стојановића у Футогу, где се након припремних радова за асфалтирање, тренутно ради на поправци прилаза објектима асфалтом и изради изравњавајућег слоја. Овде се такође уређују банкине у улицама Рибарској, Фрушкогорској и Уроша Предића а поправка ударних рупа асфалтом у Руменачкој и Крајишкој.

У Новом Саду на углу Булевара цара Лазара и Стевана Мусића, почело је уређење дечјег игралишта a планирани радови обухватају припрему за уградњу мобилијара и израду прилазне стазе од бетонске галантерије.

У Улици браће Дроњак од броја 2-18,  извршена је припрема а затим и асфалтирање пешачке стазе.

Једна грађевинска екипа редовно врши послове крпљења ударних рупа и то у Петроварадину у Улици Рачког, Транџаментској, Ширинама и Улици бреза, у Новом Саду у Улици Корнелија Станковића, Стефана Стефановића. У Сремској Каменици се ови послови врше у неколико улица: Милице Стојадиновић српкиње, Ивана Горана Ковачића, Радничкој и Параговском путу.

Саобраћајна сигнализација је радила на постављању тастера на семафорима за слепе и слабовиде, на раскрсницама укрштања Булевара ослобођења са улицама: Пап Павла, Максима Горког и Булевара краља Петра I.