ЈКП „Пут“ у мају асфалтирао 15 километара улица у Новом Саду и приградским насељима

posted in: вести | 0

У Новом Саду и приградским насељима у мају је асфалтирано 37 улица, укупне дужине 15.069 метара. Поред асфалтирања у 36 улица је поправљен коловоз. На асфалтирању и поправкама укупно је уграђено 8.017 тона асфалта.

Највише се радило у Новом Саду где је асфалтирано 16 улица: Јадранке Стојаковић, пут за депонију, Васе Остојића, Аркадија Варађанина, Светозара Марковића Тозе, Зеленгорска код ФК „Борац“, Краља Вукашина, Алексе Ненадовића, Велебитска, Алексе Гавриловића, Димитрија Бугарског, Лазе Атанацковића, Баје Пивљанина, Радивоја Милина Каирца, Милоша Поцерца, Старог Вујадина.

Нови Сад, Јадранке Стојаковић

Новим асфалтом пресвучено је и осам улица у Каћу као и седам улица у Ветернику. У Каћу су асфалтиране улице Бранка Радичевића, Чика Нецина, Др Младена Стојановића, Раде Добановачког, Жарка Зрењанина, Његошева, Михајла Пупина, Бранка Козарева. У Ветернику су нов асфалт добиле Унска, Савке Суботић, Поенкареова, Јована Обреновића, веза Поенкареове/ Јована Обреновића/ Душана Силног, Нова 80, Павла Јулинца.

У целости је асфалтирана Главна улица у Шангају, улице Петра Драпшина и Доситеја Обрадовића у Бегечу, као и Пролетерска улица у Футогу код спортског центра и две улице у Ченеју: пут према хмељарнику и приступни пут ловачком дому.

Бегеч, Петра Драпшина

Као што смо и најавили ове године смо посвећени интезивним радовима на уређењу и одржавању саобраћајне инфраструктуре на целој територији града и свим приградским насељима. Наше екипе су последњих дана ангажоване у Боцкама, Буковцу, Петроварадину, Сремској Каменици и Футогу, али и на великом броју локација у граду. Наставићемо са радовима и током лета – каже Душан Радојичић, директор ЈКП „Пут“.