ЈКП „Пут“ изводи радове на 20 локација у граду и приградским насељима

posted in: вести | 0

ЈКП „Пут“ изводи радове на 20 локација у граду и приградским насељима. Поред радова у Буковцу где се у Новој 2, након завршетка асфалтирања уређују банкине и поправке туцаничког коловоза у краку Улице краља Петра Првог, настављени су радови и у Боцкама и Футогу.

Буковац, Нова 2

У Липарској улици настављени су припремни радови за поправку коловоза, док се у Ораховој и споју Јоргованске и Јасминове уређују банкине. У Футогу се поправља пут за Планту.

Футог, пут за Планту

Коловоз се поправља и у улицама Милке Марковић, Боже Кузмановића, Савској, Пролетерској и Ковиљској, а настављени су радови на поправци рекреативне површине ФК „Кабел“. У Балзаковој у Новом Саду и у Марка Орешковића у Петроварадину асфалтирају се раскопане површине, док је на Петроварадинској тврђави настављно слагање ситне коцке.

У улици Соње Маринковић у Футогу завршена је поправка туцаничког коловоза, на Рибарцу је уређена саобраћајна површина, а на углу Стражиловске и Максима Горког уређују се колски улази и пешачка стаза.

Поред тога, јуче су на раскрсницама Текелијина – Беле њиве, Булевар краља Петра Првог – Саве Ковачевића, Мајке Југовића – Темерински пут у Новом Саду као и на Мишелуку изведени радови на обележавању и одржавању саобраћајане сигнализације. Данас се сигнализација одржава на раскрсницама Сентандрејски пут – Савска, Булевар ослобођења – Народног фронта, и у улици Филипа Вишњића у Новом Саду као и на раскрсници Прерадовићеве са Рељковићевом у Петроварадину.