Почело асфалтирање кракова улице Алибеговац у укупној дужини од 1,6 километара

posted in: вести | 0

ЈКП „Пут“ данас је започело асфалтирање улице Алибеговац у Петроварадину, у укупној дужини од 1,6 километара. Асфалтирају се два крака: један од око 600 метара, у ком су припремни радови изведени претходних дана и други од једног километра у ком још увек трају припремни радови, а асфалтирање ће почети одмах по њиховом завршетку.

Петроварадин, Алибеговац

Рачунајући Алибеговац, 16 улица на територији Петроварадина добило је нов асфалт овог пролећа. У марту и априлу асфалтирано је 15 улица: Везирац, Бреза, Буковачки до, Ивана Шантека, Округићева, Владимира Гортана, Вере Мишчевић, Мира, Каменичке ширине и Карагача, Виктора Новака, Божидара Аџије – део, Тунислава Пауновића, Везирац и Буковачки пут.

Поред радова на Алибеговцу,  у току је поправка коловоза на више локација у граду – у Хајдук Вељковој и Максима Горког, као и у улици Јована Обреновића, где се уређују и банкине. У Пушкиновој улици се раскопане површине доводе у технички исправно стање, а у улици Ђорђа Никшића Јохана на Новом насељу у току је поправка пешачких стаза.

Нови Сад, Ђорђа Никшића Јохана

Такође, у Војводе Бојовића, на Сентандрејском путу, у Пролетерској, Бачкој и Јована Храниловића фарбају се пешачки прелази, а у улици Саве Вукосављевића и на раскрсницама Булевара Ослобођења и Булевара Цара Лазара и Корнелија Станковића и Јанка Чмелика изведени су радови на одржавању саобраћајне сигнализације.