Поправке коловоза на више локација, уређују се аутобуска стајалишта, пешачке стазе, атарски путеви

posted in: вести | 0

ЈКП „Пут“ наставља радове у Улици др Мике Стојаковића. Поред стајалишта за пешаке данас се асфалтира и део коловоза у овој улици, а поправке се изводе и на Каћком мосту. Поред тога, у улици Ђорђа Никшића Јохана у току је поправка пешачке стазе, а у улици Париске Комуне раскопана  површина се доводи у технички исправно стање.

Нови Сад, Др Мике Стојаковића

У Футошкој, на Футошком путу, у Ђорђа Никшића Јохана, Родољуба Чолаковића, раскрсници Булевара краља Петра Првог и Браће Јовандић, као и раскрсницама Грмечке и Раде Кондића у Футогу и Ослобођења и Војвођанске у Руменки изведени су радови на одржавању и обележавању саобраћајне сигнализације.

Натављени су радови и у Ветернику и Футогу. У Ветернику се уређује саобраћајна површћина код Дома за децу и омладину ометену у развоју, а улици Раде Кондића у Футогу, која је асфалтирана претходних дана, данас се уређују банкине. Банкине се уређују и у делу Улице професора Грчића, која је асфалтирана претходних дана, док је у улици Ружин гај израђен асфалтни успоривач брзине. На територији Каћа и даље се уређују атарски путеви.

Дом Ветерник