„Пут“ ради на 16 локација – поправке коловоза, пешачких стаза, уређење атарских путева

posted in: вести | 0

Екипе „Пута“ данас раде на 16 локација на унапређењу саобраћајне инфраструктуре, пешачких стаза и саобраћајне сигнализације. У Руменки је у току поправка приступног пута до новог спортског терена од 2.000 квадрата, асфалтираног средином априла. Поред тога, коловоз се поправља на појединим деловима Булевара цара Лазара и улици Љубице Раваси. На аутобуском стајалишту у Улици др Мике Стојаковића асфалтира се стајалиште за пешаке, а код ОШ „Светозар Марковић“ и у улици Алберта Ајнштајна у току је поправка пешачких стаза.

Нови Сад, Булевар цара Лазара

У улици Ђорђа Никшића Јохана израђени су асфалтни успоривачи брзине. Настављено је насипање новим туцаником пута Карагача – Буковачки до у Петроварадину. У Каћу је настављена поправка атарских путева а у Ветернику у Улици краља Петра Првог уређују се банкине.

Ветерник, Краља Петра Првог

У Јожефа Атиле, Суботичкој, Софије Пасковић као и на раскрсницама Прерадовићеве и Фрање Штефановића, Мирослава Антића и Стражиловске и Темеринског пута и Мајке Југовића изведени су радови на обележавању и одржавању саобраћајне сигнализације.