Асфалтирање Главне улице у Шангају и Бранка Козарева у Каћу, поправке у девет улица у Каћу и на Ченеју

posted in: вести | 0

Данас је почело пресвлачење новим асфалтом улице Бранка Козарева у Каћу и Главне улице у Шангају у којима су претходних дана изведни припремни радови који обухватају стругање асфалта, поправку тампона и нивелисање шахтова. У Каћу се данас ради на још седам локација. Поправља се коловоз на путу ка Салашу 84, у улицама Моше Пијаде и Партизанској, као и раскрсницама Војина Палексића са Ђорђа Исакова и Иве Лоле Рибара са Жарка Јовића. Истовремено се у улици Михајла Пупина уређују банкине и атарски путеви се насипају туцаником. А уређење атарских путева настављено је данас у Ковиљу и на Ченеју, као и поправка коловоза на путу ка ловачком друштву, док се на путу ка хмељарнику уређују банкине.

Каћ, Бранка Козарева

Коловоз се поправља и у улици Тешана Подруговића у Петроварадину и улици Јасмина у Боцкама, а у Улици краља Петра Првог у Ветернику настављено је пресвлачење пешачке стазе асфалтом. У улици Раде Кондића у Футогу се израђују сливничке везе, а у Романијској улици у Новом Саду је израђен успоривач брзине од асфалта.

Петроварадин, Тешана Подруговића

На раскрсницама Булевара војводе Степе и Бате Бркића, као и Савске и Сентандрејског пута изведени су радови на одржавању саобраћајне сигнализације.