Нов асфалт у улици Старог Вујадина и путу према хмељарнику, поправке и припреме за асфалтирање на више локација

posted in: вести | 0

ЈКП „Пут“ асфалтира пут према хмељарнику, на ком су претходних дана изведени припремни радови. Нови асфалт добија и улица Старог Вујадина на Видовданском насељу.

Такође, данас се изводе припремни радови за пресвлачење новим асфалтом улице Милоша Поцерца на Видовданском насељу, а настављене су припреме за асфалтирање улице Бранка Козарева у Каћу.

У улицама Војводе Бојовића у Ветернику и Краља Петра Првог настављени су радови на поправци пешачке стазе. 

Ветерник, Војводе Бојовића

Ради се и у Петроварадину и Сремској Каменици – коловоз се поправља у улици Тешана Подруговића и на Буковачком путу у Петроварадину, а у Сремској Каменици на Самарском путу.

Банкине се уређују у Чика Нециној улици у Каћу, Милана Симина и Лазе Атанацковића у Новом Саду, док се у улици Радоја Домановића поправља туцанички коловоз.

И даље се уређују атарски путеви у Ковиљу, као и атарски пут на Ченеју, где се изводе и припремни радови на поправци коловоза приступног пута према ловачком друштву. У улици Јове Вучерића су израђени успоривачи брзине од асфалта, а у Главној улици у Новом Саду настављене су припреме за асфалтирање.

Нови Сад, Јове Вучерића – израда успоривача брзине од асфалта

У улицама Владике Ћирића, Ђорђа Никшића Јохана, Родољуба Чолаковића у Новом Саду, као и у улицама Краља Петра Првог и Светосавкој у Каћу, изедени су радови на обележавању и одржавању саобраћајне сигнализације.