Пут не стаје: Ради се у Каћу и на још 14 локација

posted in: вести | 0

Улицама у Каћу, које су добиле нов асфалт, биће придодата и улица Бранка Козарева. То ће бити осма улица која ће бити пресвучена асфалтом након припремних радова који су започети данас. Поред тога, у току је асфалтирање улице Михајла Пупина и поправка коловоза у улици Народне војске. У Чика Нециној и Бранка Радичевића се изводе радови на уређењу банкина.

Народне војске, Каћ

Поред Каћа, екипе ЈКП “Пута” раде и у Сремској Каменици, Петроварадину, Ченеју, Ковиљу, Ветернику и Новом Саду.

У улици Соње Марниковић у Сремској Каменици се поправља туцанички коловоз, док се у улици Динка Шимуновића, која је раније асфалтирана уређују банкине. У Улици војводе Бојовића у Ветернику наставља се поправка пешачке стазе. У Ченеју се уз припремне радове за поправку коловоза на путу ка хмељарнику, поправља атарски пут, а у Ковиљу су настављени радови на уређењу атарских путева.

У улицама Јана Хуса, Јаворовој и Видовданској, код ОШ „Душко Радовић“ на Видивданском насељу израђени су успоривачи брзине од асфалта. У Главној улици настављени су припремни радови за поправку коловоза.

Видовданско насеље, успоривачи брзине

Обележавање и одржавање саобраћајне сигнализације извршено је у Тозином сокаку, раскрсницама Темеринског пута и Дечанске, Венизелосове и Филипа Вишњића, као и улицама Краља Петра Првог и Светосавској у Каћу.