Нов асфалт у улици Лазе Атанацковића на Видовданском насељу, на више локација поправке пешачких стаза и коловоза

posted in: вести | 0

На Видовданском насељу почело је асфалтирање улице Лазе Атанацковића у којој су претходних дана изведени припремни радови. Улица се асфалтира у пуном профилу, а по завршетку асфалтирања биће уређене банкине које се данас уређују у улицама Баја Пивљанина, Алексе Гаврловића и Димитрија Бугарског на Видовданском насељу, као и Његошевој, Рада Добановачког, Младена Стојановића и Жарка Зрењанина у Каћу.

Лазе Атанацковића, Видовданско насеље

Осим тога, у току је поправка коловоза у улици Трифуна Димића на Видовданском насељу и на раскрсници Партизанске и Светозара Милетића у Каћу. У улицама Војводе Бојовића у Ветернику и Милана Симина у Новом Саду у току је поправка пешачке стазе, док се у улици Др Милана Николића у Футогу поправља саобраћајна површина за бициклисте.

Др Милана Николића, Футог

На Ченеју су настављени припремни радови за поправку пута ка хмељарнику, као и у Главној улици у Шангају. У Ковиљу је настављено уређење атарских путева.У улицама Краља Петра Првог и Софије Пасковић и Ветернику, Косовској, Темринској и Гундулићевој, као и на раскрсницама Ослобођења и Партизанске у Руменки и Темеринске и Живојина Ћулума у Новом Саду изведени су радови на обележавању и одржавању саобраћајне сигнализације.