У Каћу поправка коловоза у шест улица, радови и у три улице у Новом Саду

posted in: вести | 0

Машине и радници Пута већ два дана ударнички асфалтирају и поправљају улице у Каћу. У току је поправка коловоза у Рада Добановачког, Жарка Зрењанина, Његошевој – од Симе Шолаје до Стефана Немање и улици Младена Стојановића – од Рада Добановачког до Вука Караџића. Још увек трају припремни радови у улицама Бранка Радичевића и Чика Нециној.

У Новом Саду се на Булевару ослобођења поправља пешачка стаза, а на углу Теодора Крачуна и Орловића Павла коловоз. Коловоз се такође поправља и у режијској траци у делу улице Народног фронта, као и туцанички коловоз у Темеринској улици код броја 116, док се у улици Алексе Ненадовића уређују банкине.

Завршени су радови на уградњи асфалта у улици Павла Јулинца у Ветернику и улицама Алексе Гавриловића, Трифуна Димића, делу Димитрија Бугарског и Велебитској у Новом Саду, као и поправка туцаничког коловоза у Коледарској и Додолској у Ветернику. Поред тога, на углу Балзакове и Народног фронта поправљена је раскопана површина, а у Васе Остојића су завршени радови на уређењу банкина.

Каћ