810 метара новог асфалта у Поенкареовој улици у Ветернику, почеле припреме за поправку Булевара војводе Степе на Новом насељу

posted in: вести | 0

Поенкареова улица, једна од најдужих улица у Ветернику, дугачка 810 метара, у целости се пресвлачи новим асфалтом. Асфалтирање је почело данас, након што су претходних дана изведени припремни радови, који су обухватали стругање асфалта, поправку тампона и нивелисање шахтова. Радови у Ветернику обухватају и улицу Вука Караџића у којој је у току поправка коловоза асфалтом и улицу Јована Обреновића која се припрема за поправку коловозне површине.

У Бегечу се поравнава завршни слој асфалта у улици Петра Драпшина, улица Доситеја Обрадовића се припрема за асфалтирање, а у току је и поправка туцаника на атарском путу. У Ковиљу се поправља пут Ада, Ковиљ – Будисава, а настављени су и радови на уклањању дивље депоније.

Ради се и код Спенса, где се већ два дана на Булевару цара Лазара, код новог парка, изводе радови на довођењу раскопане површине у технички исправно стање. Раскопане површине су доведене у исправно стање и на споју Булевара цара Лазара и Сутјеске улице, као и у улицама Јожефа Атиле, Станоја Главаша и Партизанској. Поред тога, асфалтирана је улица Савке Суботић, а на углу Тихомира Остојића и Суботичке улице извршена је поправка коловоза. На Новом насељу су почели припремни радови за поправку коловоза на Булевару војводе Степе.

На раскрсницама Дечанске и Темеринског пута и Булевара краља Петра Првог и Хајдук Вељкове, у току су радови на обележавању и одржавању саобраћајне сигналиазције, а у Пролетерској се поставља нова пластика на успоривачима брзине.

Булевар војводе Степе, Нови Сад