Асфалтирања у Новом Саду, Ветернику, Бегечу, Руменки

posted in: вести | 0

У Поенкареовој улици, једној од најдужих у Ветернику почели су припремни радови за поправку коловоза, у целој дужини од Владике Максима до улице Краља Петра Првог. Припремни радови настављени су и у улици Савке Суботић, док се у целости асфалтира Нова 80 и крак Поенкареове улице према улици Јована Обреновића.

У Руменки је настављено уређење рекреативне површине, а у улици Емануила Јанковића на Видовданском насељу израђују се успоривачи брзине од асфалта како би се унапредила безбедност саобраћаја у овом делу града. Такође, настављено је чишћење дивље депоније у атару код Ковиља, чиме се доприноси очувању животне средине.

Радно је и у Бегечу. У Новој 1 се уређују банкине, а улица Петра Драпшина се припрема  за поправку коловоза асфалтом. За асфалтирање се припрема и део улице Милутина Миланковића од улице Ленке Дунђерски до Булевара војводе Степе, а у Мајевичкој улици у Новом Саду у току је поправка коловоза.

У Темеринској, Булевару војводе Степе, Видовданском насељу, као и раскрсницама Темерински пут – Мајке Југовић, Сентандрејски пут – Отокара Кершованија и Булевар Јаше Томића – Кисачка изведени су радови на обележавању и одржавању саобраћајне сигнализације.

Ветерник