Интензивни радови на унапређењу саобраћајне инфраструктуре проширени и на Адице

posted in: вести | 0

Интензивни радови на унапређењу саобраћајне инфраструктуре проширили су се и на Адице. Новим асфалтом данас ће бити пресвучене улице Јадранке Стојаковић и Унска, а биће поправљена и пешача стаза у улици Хероја са Кошара. Такође, настављени су радови на поправци коловоза на путу за Планту и путу Пејићеви салаши – Немановци. У улицама Аврама Милетића, Исидоре Секулић, Новој 102 и Новој 103 у Ветернику, које су асфалтиране претходних дана, уређују се банкине. Јуче су завршени радови на уградњи носећег слоја асфалта на игралишту у Руменки, које ће бити нова тачка окупљања деце, спортиста и рекреативаца.

Паралелно са овим радовима, интензивно се ради и на одржавању и обележавању саобраћајне сигнализације на више локација. Радови се изводе у Јанка Веселиновића, Футошком путу, Народног фронта, као и раскрсницама Индустријске и Партизанске у Новом Саду и улицама Ослобођења и Партизанске у Руменки.

– Интензивни радови који имају за циљ побољшање квалитета путева, улица, пешачких и бициклистичких стаза и сигнализације у Новом Саду и приградским насељима сведоче о посвећености градске власти потребама грађана. Кроз обнову асфалтних слојева, поправке оштећења на коловозу, уређење банкина и обележавање саобраћајне сигнализације, улице постају безбедније и комфорније за одвијање саобраћаја. А кроз унапређење квалитета саобраћаја унапређује се квалитет живота Новосађана – рекао је Душан Радојичић, директор ЈКП „Пут“.

Јадранке Стојаковић, Нови Сад