Деца, спортисти и рекреативци у Руменки ускоро добијају ново игралиште, почело асфалтирање површине од 2.000 квадрата

posted in: вести | 0

Деца, спортисти и рекреативци у Руменки, ускоро добијају ново игралиште и рекреативну површину. После вишедневних обимних припремних радова, данас је почело асфалтирање површине од 2.000 квадрата.

Такође, ЈКП „Пут“ је наставило радове на поправкама коловоза улице Парагово, започете у суботу, када је асфалтирана улица Исидоре Секулић у Ветернику, а настављени су и радови на поправкама коловоза у Горњем сајлову, Железничкој, Кочи Ивана и путу за Пејићеве салаше – Немановце. Такође су настављени радови на уређењу платоа у делу Булевара деспота Стефана где је предвиђен комплекс будућег Меморијалног центра.

У Унској улици и улици Јадранке Стојаковић изводе се припремни радови за поправку коловоза, а у улицама Аврама Милетића у Новом Саду, Новој 102 и Новој 103 у Ветернику уређују се банкине.

Радови на одржавању и обележавању саобраћајне сигнализације изводе се у улицама Браће Дроњак, Јанка Чмелика, Косте Рацина, Цанкеревој, Народног фронта, на раскрсници Бате Бркића – Сељачких Буна и улици Иве Лоле Рибара у Ветернику, док се на Поповици уклања привремена саобраћајна сигнализација која је постављена због одржавања манифестације „47. планинарски маратон на Фрушкој гори“.

Парагово, Сремска Каменица