Нов асфалт у четири улице у Ветернику, поправка пута Пејићеви салаши – Немановци

posted in: вести | 0

Још четири ветерничке улице пресвучене су новим асфалтом. Асфалтиране су Донска, Аврама Милетића, Нова 104 и Нова 106 док су у улици Исидоре Секулић настављени припремни радови. Истовремено, екипе „Пута“ поправљају асфалт затварањем ударних рупа и оштећења на путу за Пејићеве салаше и Немановце, као и у Сремској и Фушкогорској улици у Сремској Каменици. У улицама Јована Радонића и Новој 101 у Ветернику, као и на краку Везирца, које су асфалтиране претходних дана, у току је уређење банкина. У Руменки су настављени радови на уређењу игралишта, као и радови на уређењу платоа у делу Булевара деспота Стефана где је предвиђен комплекс будућег Меморијалног центра.

– Као што смо и најавили, ЈКП „Пут“ ће ове године асфалтирати и поправити велики број улица у граду и приградским насељима. И даље радимо у Сремској Каменици, у којој смо асфалтирали велики број улица, и где од 22. априла уређујемо улице и паркинг у центру насеља. А уз интензивне радове у Ветернику настављамо радове и у Руменки и другим деловима града. У наредним месецима нас очекује још више посла. Уређење улица и унапређење саобраћајане инфраструктуре представљају важне приоритете градоначелника и Градског већа и то од нас очекују грађани и ми ћемо наставити да одговорно и предано радимо –  каже Душан Радојичић, директор ЈКП „Пут“.

У улици Јанка Чмелика, као и на раскрсницама Булевара Краља Петра Првог и Краљевића Марка и Темеринске и Бранка Радичевића, изведени су радови на обележавању и одржавању саобраћајне сигнализације.

Аврама Милетића, Ветерник