Приводе се крају радови у центру Сремске Каменице, почели радови у још две улице у Ветернику

posted in: вести | 0

Списку улица које добијају нов асфалт овог пролећа додате су улице Исидоре Секулић и Нова 106 у Ветернику. Радници ЈКП “Пута” данас су почели припреме за асфалтирање, а у улици Нова 103 у којој су припреме извршене претходних дана почело је постављање асфалта. У улици Нова 101 уређују се банкине.

Асфалтирање је настављено и у краку Везирца, као и поправке асфалта на путу за Планту и у Новосадској улици на углу са улицом Браће Бошњак. У Руменки и даље трају радови на уређењу игралишта величине 2.000 квадрата, као и уређење платоа у делу Булевара Деспота Стефана где је предвиђен комплекс будућег Меморијалног центра.

На Тргу Змај Јове у Сремској Каменици након асфалтирања изводе се радови на обележавању хоризонталне сигнализације. У центру Сремске Каменице због уређења улица и паркинга, на снази је забрана одвијања саобраћаја која траје до 26. априла.
На раскрницама Сентандрејског пута са Велебитском и Отокара Кершованија као и на Петроварадинској тврђави изведени су радови на одржавању светлосне сигнализације.

Нова 103, Ветерник