Уз центар Сремске Каменице асфалтира се у Ветернику, Петроварадину и Футогу

posted in: вести | 0

После дводневних припремних радова, данас је почело асфалтирање улица у центру Сремске Каменице. Новим асфалтом се пресвлачи Трг Змај Јове, док се у Војводе Путника уређују паркинг места. Пре два дана у Карађорђевој улици су израђени успоривачи брзине од асфалта. Поред асфалтирања, радови су обухватали скидање асфалта стругањем, поправку тампона, поправку ивичњака и нивелисање шахтова и сливника. Због извођења радова у овим улицама је до 26. априла на снази обустава саобраћаја.

Поред Сремске Каменице, путари су најактивнији у Ветернику где се за асфалтирање припремају четири улице: Донска, Аврама Милетића, Нова 103 и Нова 104. Јуче је поправљен коловоз у делу улице Јудите Шалго и у улици Јована Радонића.

Такође, настављају се припремни радови за асфалтирање кракова Везирца, док је у улици Павла Ристића у Петроварадину и путу за Планту у Футогу извршена поправка коловоза. У Руменки су настављени радови на уређењу игралишта.

На раскрсницама Темеринске и Бранка Радичевића, Булевара Ослобођења и Булевара Краља Петра Првог и Јеврејске и Булевара Михајла Пупина изведени су радови на одржавању саобраћајне сигнализације.

Павла Ристића, Петроварадин