Почели радови на сређивању центра Сремске Каменице

posted in: вести | 0

Почели су припремни радови на сређивању центра Сремске Каменице, који ће трајати од 22. до 26. априла. Истовремено, у улици Војводе Путника почело је уређење паркинга, а у Карађорђевој израда асфалтних успоривача брзине.

За време трајања радова, на основу решења Градске управе за саобраћај и путеве, уведена је привремена забрана одвијања саобраћаја у Карађорђевој улици, у делу од Светозара Марковића до Трга Змај Јове, на Тргу Змај Јове и у Улици војводе Путника, у делу од Трга Змај Јове до Улице Слободана Бајића. Заустављање и паркирање за време трајања радова није дозвољено у улици Седме војвођанске бригаде. Саобраћај ће бити поново успостављен по окончању радова који имају за циљ побољшање квалитета и безбедности саобраћаја на овој фреквентној саобраћајници.

У улици Павла Ристића у Петроварадину у току је поправка коловоза, а у Руменки су настављени радови на уређењу игралишта.

Настављено је сређивање улица у Ветернику и Бегечу. У Бегечу се асфалтира улица Нова 1, а у Ветернику се у Новој 103 изводе припремни радови за асфалтирање.

Осим тога, на раскрсницама Партизанске и Ђорђа Зличића, као и Темеринске и Бранка Радичевића у Новом Саду изводе се радови на одржавању светлосне сигнализације, а у Хаџи Рувимовој обележавање саобраћајне сигнализације.

игралиште, Руменка