Из дана у дан расте број асфалтираних и поправљених улица у граду и приградским насељима

posted in: вести | 0

Број асфалтираних и поправљених улица у граду и приградским насељима расте из дана у дан. Данас се асфалтирају ветерничке улице Нова 102 и Јудите Шалго, док се у Новој 1 изводе радови на поправци коловоза, а Нова 103 се припрема за асфалтирање. У Новој 107 и Сремској које су асфалтиране претходних дана у току је уређење банкина, као и у улици Буковачки пут. У Руменки су почели радови на уређењу рекреативне површине.

У центру Сремске Каменице, где је током марта и у првој половини априла асфалтирано 11 улица: Гајева, Пут хероја, Васе Стајића, Митра Урошевића Ристе, Партизанска, Наде Љубојевић Тихе, Плитвичка, Сунцокретова, Николе Вујића, Ружа и Иве Андрића, настављени су радови на сређивању коловозних површина. Радови у центру насеља трају од од 22. до 26. априла, а за време трајања радова, на основу решења Градске управе за саобраћај и путеве, уводи се привремена забрана одвијања саобраћаја. Саобраћај ће од 22. до 26. априла бити обустављен у Карађорђевој улици, у делу од Светозара Марковића до Трга Змај Јове, на Тргу Змај Јове и у Улици војводе Путника, у делу од Трга Змај Јове до Улице Слободана Бајића у Сремској Каменици. Такође, у улици Седме војвођанске бригаде неће бити дозвољено заустављање и паркирање.

Привремена обустава саобраћаја има за циљ омогућавање несметаног извођења радова, те молимо грађане за стрпљење и апелујемо да путовање прилагоде новим, привременим условима.

Уз асфалтирање се одвијају радови на одржавању и обележавању саобраћајне сигнализације на раскрсницама Бранка Бајића и Хаџи Рувимове, Темеринске и Партизанске, Модене и Жарка Зрењанина и на Булевару војводе Степе.

Јудите Шалго, Ветерник