Настављено асфалтирање у Руменки и Ветернику, од 22. до 26. априла због асфалтирања коловоза обустава саобраћаја у центру Сремске Каменице

posted in: вести | 0

У Руменки и Ветернику путари и данас раде пуном паром. У Ветернику је почело асфалтирање Нове 101, а у Руменки је после вишедневних припремних радова, почело пресвлачење асфалтом продужетка улице Небојше Глоговца. Настављени су и припремни радови за уређење дечијег игралишта 50 х 40 метара. Такође, у руменачким улицама Петефи Шандора, др Ђуре Јовановића Киндера и Новосадској, као и у улици Светозара Милетића у Буковцу, уређују се банкине. У Ветернику се за асфалтирање припемају још две улице, Нова 102 и Јудите Шалго.

Наставља се асфалтирање и на сремској страни града. Од 22. до 26. априла сређује се коловоз у центру Сремске Каменице. За време трајања радова, на основу решења Градске управе за саобраћај и путеве, уводи се привремена забрана одвијања саобраћаја. Саобраћај ће од 22. до 26. априла бити обустављен у Карађорђевој улици, у делу од Светозара Марковића до Трга Змај Јове, на Тргу Змај Јове и у Улици војводе Путника, у делу од Трга Змај Јове до Улице Слободана Бајића у Сремској Каменици. Такође, у улици Седме војвођанске бригаде неће бити дозвољено заустављање и паркирање. Ове привремене мере имају за циљ омогућавање несметаног извођења радова. Молимо грађане за стрпљење и апелујемо да прилагоде путовање привременим условима у саобраћају у овом делу града.

Нова 101, Ветерник
Булевар војводе Степе, Нови Сад