Поправка коловоза у Привередниковој улици

posted in: вести | 0

Радници ЈКП „Пута“, асфалтирањем ударних рупа, извршили су поправку коловоза у Привредниковој улици, једној од најпроментијих градских саобраћајница, у индустријској зони „Југ“ у којој се налази велики број компанија, али и централна кухиња ПУ „Радосно детињство“.

Радови су настављени у Руменки где се за поправку асфалтом припрема улица др Ђуре Јовановића Киндера, а у улицама Ђорђа Сп. Радојичића и Небојше Глоговца се уређују банкине. Настављене су детаљне припреме за асфалтирање улице Буковачки пут, а почели су и припремни радови за асфалтирање Везирца (крака са Буковачког пута код броја 143). У Гагариновој улици у току су радови на довођењу раскопаних површина у технички исправно стање.

У Авијатичарској, Миленка Грчића, Корнелија Станковића, Булевару деспота Стефана, Балзаковој, 1300 каплара, Булевар Слободана Јовановића, затим на раскрсницама Бате Бркића – Булевар Јована Дучића, Партизанска – Темеринска, изводе се радови на одржавњу и облежавању саобраћајне сигнализације.

Путари су радили и за викенд. У суботу су асфалтиране улице Тунислава Пауновића у Петроварадину и Небојше Глоговца у Руменки, a у улицама Војводе Путника и Стевана Синђелића су уређене банкине.

Привредникова, Нови Сад
Гагаринова, Нови Сад