Нема паузе за путаре: Асфалтирање улица и поправка асфалта на 12 локација

posted in: вести | 0

Радници „Пута“ данас асфалтирају улице, поправљају и припремају за поправку на 12 локација у Новом Саду, Петровардину и Буковцу. Новим асфалтом се пресвлаче улице Божидара Аџије у Петроварадину, Нова 1 и Бранка Радичевића у Буковцу, где ће још три улице ове недеље бити  пресвучене асфалтом, Видовданска, Фрушкогорска и Доситеја Обрадовића, као и улица Тунислава Пауновића у Петроварадину, у којима се данас изводе припремни радови за асфалтирање а они обухватају скидање асфалта стругањем по слојевима, поправку тампона и ивичњака, нивелисање шахтова и сливника. Припремни радови и даље трају у улици Буковачки пут, а у улицама Мира у Петроварадину и Иве Андрића у Сремској Каменици у току је уређење банкина.

На углу Бате Бркића и Булевара Јована Дучића у току је поправка аутобуског стајалишта за пешаке, док је коловоз поправљен на три локације – на угловима Булевара патријарха Павла и Фејеш Кларе, Футошке и Хајдук Вељкове и Драге Спасић и Вељка Петровића.

На пет локација у Новом Саду и две у Каћу извршени су радови на поправкама, одржавању и обележавању саобраћајне сигнализације.

угао Бате Бркића и Булевара Јована Дучића